Zet hackers buiten spel met RanScan AI

IMMUTEC RanScan AI is een slimme software oplossing die met gebruik van een krachtig AI-algoritme verdachte activiteiten op je computer(s) kan opsporen en stoppen. Zo kun je in de meeste gevallen voorkomen dat hackers toegang krijgen tot jouw bestanden en houdt je jouw computer(s) schoon van ongewenste software.

Zo werkt het

RanScan AI weet na een leerperiode wat het ‘normale’ gedrag is van jouw systeem. Samen met de Microsoft Defender-platforms, audit-logging, real-time monitoring, zelflerende systemen en detectie houdt RanScan AI alles voortdurend in de gaten. Het detecteert en lost veelvoorkomende ransomware-problemen op door infecties te isoleren.

De software is aangesloten op onze bewakingsdienst (Incident Response Team). Dus als een hacker actief is in je netwerk of als er andere verdachte activiteiten worden gedetecteerd, krijgen wij een melding en kunnen we direct overgaan tot actie om de hacker uit de systemen te halen.

RanScan AI

N

Zelflerend systeem (AI)

N

Monitoren en alarmeren

N

Werkt met Microsoft Defender

N

Audit logging

N

Corrupte data in quarantaine

N

Bewakingsdienst

Zo past RanScan AI in jouw IT-infrastructuur

the vault it-infratstructuur

Voorkom vandaag nog dat jouw data losgeld wordt. Maak nu een afspraak voor een gratis consult.

Deze organisaties worden al door ons beschermd

“Eenvoud, gebruiksgemak en maximale beveiliging. Geen risico op gegevensverlies bij een hack-aanval. Deze extra zekerheid is een pluspunt dat niemand anders ons kon bieden.”

Frans Kluijtmans

ICT manager, Cox Geelen

Skoberne logo
Resonans logo
Skoberne logo
Skoberne logo