Data Protection & Cybersecurity Oplossingen

Back-up • Ransomware Protectie • Continuïteit • Cyber Security

De oplossingen die ons platform biedt, hoef je zelf niet te installeren, te controleren, beheren of up-to-date te houden. Dus gewoon doorwerken zoals je nu werkt. Samen bepalen wij de services die nodig zijn en passen daar waar nodig add-ons, upgrades en maatwerk toe om volledige dataprotectie, -continuïteit en veiligheid te garanderen. Zonder gedoe.

SOLUTION

ADD-ON

UPGRADE

add-on

upgrade

add-on

upgrade

add-on

upgrade

Dataprotectie & Cybersecurity Platform

In een maatschappij waar digitale grenzen niet bestaan, worden organisaties dagelijks geconfronteerd met complexe IT vraagstukken en uitdagingen. Met alsmaar toenemende afhankelijkheid van digitale systemen moet bescherming van de IT omgeving een kerntaak van een onderneming zijn. Cyberaanvallen, Ai, nieuwe wet- en regelgeving (AVG / NIS2 / Normenkader / ISO en NEN) forceren organisaties om kostbare recources te besteden aan onderhoud, verbetering en optimalisatie.

Een enorme uitdaging waar je als organisatie door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe begin je, wat moet je beschermen en waar haal je die expertise vandaan?

Vanuit deze problematiek hebben wij het IMMUTEC Data Protection & Cybersecurity Platform ontwikkeld. Eén heldere, simpele en doeltreffende oplossing die jouw waardevolle data en IT omgeving beschermt. Zonder gedoe.

Zowel reactief als proactief doen wij er alles aan om jouw data te beschermen en je continuïteit te waarborgen. Naast back-up en protectie van al jouw data verzorgen wij ook duurzame continuïteit oplossingen en high-end, tailored cybersecurity.

Download onze e-brochure voor meer informatie en technische details over het IMMUTEC Dataprotectie & Cybersecurity Platform:

HET IMMUTEC PLATFORM BETEKEND:

N

Je data en servers zijn altijd beschikbaar

N

Jouw bedrijf kan te allen tijde doordraaien

N

Gevoelige gegevens zijn onbereikbaar voor kwaadwillenden

Het IMMUTEC Dataprotectie & Cybersecurity Platform zorgt ervoor dat jouw data en servers altijd beschikbaar zijn, jouw bedrijf te allen tijde kan doordraaien en dat gevoelige gegevens onbereikbaar zijn voor kwaadwillenden.

Jouw data veilig in hét datacenter van Nederland

Immutec heeft een eigen afgeschermde data-room met beveiligde servers en gesegmenteerde security zones in Amsterdam. Hier staat het IMMUTEC Platform. Het Datacenter is voorzien van:

N

Alle vereiste certificeringen: ISO27001, SOC1, SOC2, etc.

N

22,7 MW hyperscale-ready campus

N

Meer dan 17.000 m2 faciliteit

N

7 data halls

N

200+ klanten ecosysteem

N

50+ netwerken

N

AMS-IX en NL-IX internet exchanges

N

PUE zo laag als 1,2

N

100% hernieuwbare energie

Schakel ons in voordat je ons nodig hebt. Onze specialisten helpen je graag.