Full-service. Geen gedoe. Extra gemoedsrust.

Bij IMMUTEC passen we het PDCA-proces toe om continue verbetering en efficiëntie in ons werk te waarborgen. PDCA (Plan, Do, Check, Act) is een cyclisch proces waarmee we zorgvuldig plannen, acties implementeren, resultaten evalueren en vervolgens de nodige aanpassingen doorvoeren. Deze methode biedt ons het voordeel van gestructureerde procesoptimalisatie, zodat we snel kunnen inspelen op veranderingen en leren van eerdere acties. Dit leidt tot consistente kwaliteitsverbeteringen, verhoogde klanttevredenheid en een cultuur van innovatie binnen ons bedrijf.

Stilstand is geen optie. Data- en Cybersecurity is een continu proces.

1. Kickoff

Tijdens de kickoff geven we in-depth uitleg over de afgenomen diensten en bepalen we ‘wie’ er ‘wat’ doet. Onze consultants nemen zoveel mogelijk werk uit handen maar jouw hulp en kennis van de organisatie dragen bij aan het succes.

2. Planning

Samen definiëren we belangrijke milestones en koppelen hier een planning en deadlines aan vast.

3. Installatie

De technische installatie van de gekozen oplossingen en diensten gebeurd grotendeels door onze consultants. Het kan goed zijn dat jouw hulp en ondersteuning nodig is hierbij maar dan hebben we dit in de eerste fase reeds vastgesteld.

4. Deeloplevering

Per dienst wordt er een mini PDCA-proces opgestart. Testen, optimaliseren, nogmaals testen. Totdat het vlekkeloos loopt en de dienst officieel operationeel kan gaan.

5. Operationeel

Je bent totaal beveiligd en totaal ontzorgd. Zonder gedoe. Alle diensten staan operationeel en we gaan naadloos over naar de beheer fase.

6. check

We houden voortduren de vinger aan de pols. Dat betekend dat we jaarlijkse een strategische meeting hebben. Elk kwartaal een tactische meeting en uiteraard kun je dagelijks bij ons terecht voor operationele ondersteuning.

Specifiek voor jou

Waarborg de toekomst van leren.

Garandeer continuïteit in alle lagen.

Gevoelige data en vertrouwen verzekerd.

Bescherm jouw ideeën en voorkom fraude.

Continue connectiviteit is cruciaal.

Levergarantie en gegevensbescherming.

Deze organisaties worden al door ons beveiligd

“Eenvoud, gebruiksgemak en maximale beveiliging. Geen risico op gegevensverlies bij een hack-aanval. Deze extra zekerheid is een pluspunt dat niemand anders ons kon bieden.”

Frans Kluijtmans

ICT manager, Cox Geelen

Skoberne logo
Resonans logo
Skoberne logo
Skoberne logo

Schakel ons in voordat je ons nodig hebt. Onze specialisten helpen je graag.